Massages

Spierpijn en Anti-stressmassage

Deze massage heeft als doel de spanning in de spieren te verminderen. Met trage, harde en diepe knedende bewegingen vermindert de verzuring van spieren. De verzuring heeft zich verzameld in en rond de spieren door al het harde werk en stress.

Een Spierpijn en  Anti-stress massage bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen, pijnprikkels en vocht. hierdoor wordt de stofwisseling bevorderd en herstel van de spieren wordt gestimuleerd.

Massage met reiniging van de huid gevolgd door een Modderpakking

Een modderpakking bestaat uit hoge concentratie mineralen en zouten uit het water. Wanneer de modderpakking wordt aangebracht op het lichaam heeft het een positief effect op het immuunsysteem, spijsvertering, detoxering, bloedcirculatie en celstofwisseling. Het wordt sterk aangeraden bij mensen met problemen zoals reuma, spierpijn en gewrichtspijn. Na de pakking wordt alles gespoeld met een anti-allergische douche crème.

Massage met reiniging van de huid gevolgd door een Algenpakking

Een algenverpakking is ontgiftend en verstevigend door de vele vitaminen en mineralen. De pakking zorgt voor een detoxering van de huid, het verbeterd de gehele conditie van het lichaam en zorgt dus ook voor meer energie. Het is een ideale lichaamsverpakking na een periode van stress, ziekte of vermoeidheid. Ook bij acne en/of onzuiverheden op de rug heeft het een zuiverende en reinigende werking.

Massage met een reiniging van de huid

Naast de ontspannende massage krijgt de rug een oppervlakkige- en diepte reiniging waarbij alle comedonen en gerstekorrels worden verwijderd en de dode huid een scrub krijgt.