Gelaatsbehandelingen Declaré

Declaré is een product gespecialiseerd in de zorg van een gevoelige huid. Doordat de een gevoelige huid dunner en fijner van structuur is, reageert de huid vroeger en intensiever op invloeden van buitenaf. Hierdoor lopen zichtbare reacties sneller uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferen, vale huid en vroegtijdige huidveroudering.

Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief en hoogwaardig verzorgingsproducten met unieke producten zoals SRC complex voor het gezicht. Na mijn behandeling merkt u ook een duidelijk positief verschil in uw gelaat.

Gelaatsverzorging

Het is wetenschappelijk bewezen dat we niet genoeg aandacht besteden thuis aan een goede huidverzorging. Bij deze gelaatsverzorging bestaat de verzorging uit een epilatie gelaat, oppervlakkige reiniging, diepte reiniging, massage, masker en een aangepast hydraterende dagcrème. 

Gelaatsverzorging met reiniging en verwijderen mee-eters en gerstekorrels

Het gelaat krijgt een oppervlakkige, dieptereiniging. Door deze behandelingen wordt je huid zuiver en krijgt het een betere doorbloeding. Omdat de poriën nu openstaan kan ik van de mee-eters en gerstekorrels verwijderen. Hierdoor zal de huid veel minder stressen en krijgt u een mooi resultaat.