Wat is BioSlimming?

Bioslimming zorgt voor een aanzienlijke vermindering van cellulite en vetverbranding. Ook wordt de huid soepeler, gladder en strakker. De behandeling pakt 4 belangrijke componenten aan van cellulite:

 • Collageen
 • Verminderen van vet (ophopingen)
 • verbeteren van de circulatie in de huid
 • betere plaatselijke doorbloeding en lymfedrainage (afvoer overtollige lymfevocht)

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto voor en na de behandeling gemaakt. Zo kun je zelf in een oogopslag zien wat het verschil is. Met de Bioslimming behandeling wordt er gewerkt met 4 verschillende gels ( gemaakt van 60 natuurlijke oliën) die een termisch effect zal hebben van warmte en kou. Die gels wordt aangebracht samen met een bindweefselmassage die ervoor zorgen dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en de plaatselijke doorbloeding en lymfedrainage stimuleerd.

HOE WERKT BIOSLIMMING

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop. De warmte in de Active Slim gel en Active Slim Cream helpt bij het afbreken van vet, wat de huid zal verzachten. De toepassing van het Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, verzachten en afbreken van cellulitis door de verhoogde doorbloeding en door het verminderen van het vasthouden van vocht

Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden met een slechte bloedsomloop! Hierbij zorgt Bioslimming voor een gladdere structuur van de huid en verhoogd de perifere circulatie. De hoeveelheid cellulite zal binnen 1 a 2 weken verminderen door het gevolg van de concentratie van de werkzame bestanddelen.

DE VOORDELEN VAN BIOSLIMMING

 • Verbrandt vet en calorieën
 • Vermindert cellulite
 • Helpt af te slanken
 • Stimuleert het (vet)metabolisme
 • Verstrakt en verzacht de huid
 • Lymfedrainage wordt gestimuleerd
 • Hydrateerd
 • Detoxatie
 • Verbeterd de productie collageen
 • Verminderd de vorming van nieuwe vetcellen
 • Verhoogt de consumptie van calorieën
 • Verminderd het ware gevoel in de benen

WELKE ZONES KUNNEN BEHANDELD WORDEN

 • Buik
 • Heupen
 • Bovenarmen
 • Benen
 • Rug

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop, de warmte in Active Slim Gel en Active Slim Cream helpt bij het afbreken het vet, welke de huid zal verzachten. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen. De Ultra Slim Effect helpt verzachten en het afbreken cellulitis door verhoogde doorbloeding en door het verminderen van het vasthouden van vocht. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden met een slechte bloedsomloop! Bioslimming geeft de huid een gladdere structuur en verhoogt de perifere circulatie. De hoeveelheid cellulitis zal binnen 1-2 weken als gevolg van de concentratie van werkzame bestanddelen verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *