Gelaatsbehandelingen Declaré

Declaré is gespecialliseerd zorgt voor de schoonheid van een gevoelige huid. Doordat de gevoelige huid dunner en fijner van structuur is reageert de huid eerder en intensiever op invloeden van buitenaf, hierdoor lopen zichtbare reacties uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferige huid, vale huid en vroegtijde huidveroudering.

Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief en hoogwaardig verzorgingsproducten met unieke producten zoals SRC complex voor het gezicht. Na mijn behandeling merkt u ook een duidelijk postief verschil in uw gelaat.

Gelaatsverzorging 45 EURO ( 1u)

Het is wetenschappelijk bewezen dat we niet genoeg aandacht besteden thuis aan een goede huidverzorging. Bij deze gelaatsverzorging bestaat de verzorging uit een reigiging, dieptereiniging, epilatie, vapozone, massage, masker en een aangepast hydraterende dagcreme. Indien u wenst worden de wenkbrauwen ook geëpileerd.

Gelaat reinigen van meeeters en puistjes 30 EURO (30min)

Het gelaat krijgt een oppervlakkige, dieptereigiging en vapozone. Door deze 3 behandelingen wordt je huid zuiver en krijgt het een betere doorbloeding. Door de porieën nu openstaan van de heerlijke waterdam kan ik doormiddel van een draadje. Hierdoor zal de huid niet stressen of bloeden, en krijgt u een mooi resultaat.

Gelaatsverz. + reinigen meeeters en puistjes 65EURO (1u30)

Gelaatslifting Botox effect 5D from Paris

Krijg een levendige jeugdige look van 5D from Paris! Het 5D van Paris Facial geeft de de glans van een fantastisch runway-model! Het combineert afschilfering en massage om de lijnen gladder te maken, ouderdomsvlekken te verminderen en de teint mooier te maken! Deze gezichtsbehandeling biedt een efficiënt antwoord op huidveroudering. Het heeft de belangrijkste volgende effecten:-

– 5D rimpelverkleiner: 5 parameters + hypoallergeen pollenextract

-Lift-effect: + actie van het provitamine A- en Tensine-tarwe-eiwit.

-Bevestigingseffect + actie van opheldering van Synergic Vegetable Complex + werking van citroenzuur en werking van de vitamine C.

 

– Verlagen bruin, ouderdomsvlekken + Action of Brightening Synergic Vegetable Complex en provitamin C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *